| Autor |
Subiecte  |
|

flc
Nou sosit
19 mesaje |
Introdus in data de: - 01 Februarie 2009 : 09:19:58
Aici http://www.hotfly.ro/zboruri-low-cost-italia.html este dezvoltata o analiza a zborurilor low-cost Romania - Italia. Sper sa o gasiti utila si o putem discuta eventual completa, pe experientele concrete ale fiecaruia, in acest topic. Edit: la Easyjet. Scris de - flc il 10 Februarie 2009la ora 00:20:02
|

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 01 Februarie 2009 : 10:10:43
Bine ai revenit flc! 
 Viata e frumoasa!!
|

flc
Nou sosit
19 mesaje |
Introdus la data de - 01 Februarie 2009 : 11:35:46
gaby, merci de primire.are careva idee de cazare in perioada augsut 2009 pe coasta amalfi? ceva experiente? merci  |

crinomo
Nou sosit
45 mesaje |
Introdus la data de - 09 Februarie 2009 : 15:32:33
Am luat o singura data un low cost...de curiozitate ca toata lumea ma innebunea!dar a fost PRIMA SI ULTIMA!!! Roma-Cj... ...aiurea rau...nu a decolat in timp,nu mai erau locuri pt bagajele de mana!preturile in avion erau hotie curata! iar ce a umplut paharul a fost faptul ca depaseam cu 2 kg limita la bagaj si nu m-au intrebat daca vreau sa platesc mia zis dsoara:,,Lasati jos?!!!" ...da ...i-ti las tie papucii....    Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extind� si asupra altora. |

flc
Nou sosit
19 mesaje |
Introdus la data de - 09 Februarie 2009 : 19:37:24
sunt curse si curse, companii si companii. sper ca esti de acord ca mii de alti oameni folosesc asa ceva si sunt multumiti. si tu profiti de asta, deoarece odata cu lowcostul au scazut preturile si la linie. stiti sper ca lufthansa zboara bucuresti-milano-bucuresti cu 100E cu tot cu taxe. deci...concurenta e de vina  |

flc
Nou sosit
19 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 00:18:50
Am gasit in luna martie o promotie la bilete de avion pe ruta Bucuresti Otopeni - Milan Malpensa cu 40 de euro dus-intors cu toate taxele, in anumite date.  |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 10:31:38
Crinomo se mai intampla si d-astea..iar in privinta conditiilor de zbor (bagaje, plecare, asigurare zbor etc) sunt puse pe site cand faci rezervarea si este mai bine sa le stii dinainte ca apoi sa nu ai surprize. Nu vreau sa-i ridic neaparat in slavi dar eu am zburat aproape numai cu low-cost peste tot, nu numai spre si din Romania, si mereu am fost multumita. Si am luat multe companii la rand. Low costul este low cost, adica preturi mici, iar calitatea acceptabila. Preturile din avion la bauturi si mancare sunt ridicate si la companiile non low cost. Daca stai sa te gandesti si in tren nu e ca gasesti cafeaua la 0.80 euro. La ora actuala Romania are foarte multe companii de low cost. Si nu se compara drumul cu autocarul spre Romania, cu un zbor de maxim 4ore, cu tot cu check in si asteptare, bagaje etc. Imi place foarte mult ruta Pisa -COnstanta cu 20 euro dus si intors, de la Ryanair si chiar ma ispiteste ; binenteles daca le ei minim cu o luna in anticip si in perioada extra sezon de varf. Viata e frumoasa!!
|

crinomo
Nou sosit
45 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 11:31:01
Poi..nu ati vrut ,,experientele concrete ale fiecaruia"??? Eu am scris experienta mea!Conditiile pt bagaje ...da sunt pe net si le stiam...dar sa ajungi in avion si sa nu ai loc sa-ti pui bagajul de mana... ..si sa nu te intrebe daca vrei sa platesti kg ce le depasesti.... ....Stiu ca multa lume zboara cu astfel de companii si sunt multumite...asta e...eu am zburat o data si am ramas nemultumita!!! Nu stiu cum e sa mergi cu autocarul pt ca nu am mers niciodata dar stiu cum e sa zbori cu pret normal nu low cost - Avionul decoleaza in timp (nu am avut niciodata intarziere!dar se poate intampla) ai locul tau scris pe bilet!gasesti loc pt bagajul de mana,daca depasesti cu 1-2kg nu-ti spune nimeni nimic!(noi am depasit si cu 30kg si am platit numai 15kg...)si ai un mic dejun sau amiaza,cina..depinde la ce ora zbori cu bautaura ce vrei..incluse in pretul biletului....eu sunt mai comoda de felul meu....Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extind� si asupra altora. |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 12:37:11
Crinomo ai facut bine ca ai expus experienta ta...se intampla aceste experiente pe zboruri low cost...si defapt ai dreptate, asta s-a si cerut in acest topic.Se pare ca am luat-o un pic off-topic, imi cer scuze ...mia colpa. Vroiam sa accentuez ca zborul low cost este cel ce este, un low cost.Low cost inseamna si calitate mai slaba. Cu intarzieri, plata la kg in plus mai mult decat la companiile non low cost, fara mic dejun sau pranz sau cina etc. Sunt niste legi ale economiei care nu le poti ocoli daca vrei sa ai profit, ca "afacerist". Imi pare rau ca pentru tine prima experienta a fost tocmai neplacuta...eu de ex ma bucur ca exista si in Romania low cost...sincer banii nu mi-ar permite sa iau mereu o companie normala . Tot la autocar as recurge.Nu ai mers cu autocarul ??? pe ruta Italia-Romania sau invers?? nooooo... glumesc...ce sa-ti zic e un drum luuung de 36-40 de ore, depinde din ce parte a tarii pleci...e un drum desigur obositor, avand in vedere pozitia constanta....de mancare nu-ti da nimeni in mod sigur ...se mananca la restaurantul din Ungaria, cel putin asa se facea acum cativa ani...iar surpriza surprinzatoare este ca pretul acestui drum, dus-intors uneori este mai mare decat cel cu avionul. Oricum autocarul este inca varianta optima pentru multi romani din Italia ... in mod sigur unul din motive este destinatia sau locul de plecare, pentru ca aeroporturile ce includ companii low nu intodeauna sunt la indemana oricui din punct de vedere al pozitiei. Sa nu uitam ca de ex Atlassibul acum se gaseste aproape in toate orasele Romaniei si asigura de multe ori transportul chiar si in oraselele mai mici...cel putin asa am inteles.  Viata e frumoasa!!
|

ioprotordox
Nou sosit
Italia
35 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 13:22:46
Apropo,stiti vreo oferta la avion in preajma Pastelui? Firenze-Iasi.Multumesc.Scuze de off-topic.  |

Cocolina
Membru Mediu

Romania
140 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 13:35:46
Dar eu tot am cautat pe net si nu am gasit deloc vreo linie care pleaca de la Firenze,Pisa spre Oradea sau Cluj......... [url=http://www.glitter-graphics.com] [/url] |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 13:58:01
De la Firenze in mod sigur este Carpatair . Cu escala la Timisoara Carpatair nu este companie low cost.http://www.carpatair.com/Flight_Info/Carpatair_Destinations/  Viata e frumoasa!!
|

Cocolina
Membru Mediu

Romania
140 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 16:05:13
Merci Gaby!Stiam de asta dar pt noi totusi e departe de Oradea!Odata am gasit parca unul de la Pisa -Cluj da amu nu mai e....[url=http://www.glitter-graphics.com] [/url] |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 16:41:15
Carpatair are si zboruri catre Cluj, dar de la Firenze. Daca imi aduc bine aminte Ryanair facea zboruri Pisa - Cluj...dar cred ca le-au scos. Anul trecut erau. A ramas doar zborul Pisa - Constanta. Si din Bologna sunt zboruri catre Cluj, daca nu este departe de voi , iar acolo sunt companiile low cost: Blueair si Myair, chiar convenabile. Aeroportul din Florenta nu are companii low cost. Viata e frumoasa!!
|

crinomo
Nou sosit
45 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 20:58:35
Cred ca este destul de greu cu autocarul...trebuie sa fie foarte obositor... Din Firenze...eu cand am cautat (stau la doi pasi...) cel mai ieftin Firenze Cj a fost 440 £, mai nou si Alitalia are un zbor (singurul ce avea preturi mai omenesti era Club Air,dar a falimentat).... ...mai bine Bologna. Gaby - asta e un alt motiv pt care mia fost cam incomod sa zbor Roma CJ..pt ca e departe....Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extind� si asupra altora. |

Elena.Negrota
Membru Master

Italia
1162 mesaje |
Introdus la data de - 10 Februarie 2009 : 21:20:05
Eu am zburat cu low si mi-a placut.Am facut o burta de ras la engleza de balta a insotitoarelor de bord,in rest...numai de bine ! Invingatorii nu renunta, iar cei care renunta nu ajung invingatori. ARISTOTEL
|