| Autor |
Subiecte  |
|

someone
Membru Master

Italia
1376 mesaje |
Introdus in data de: - 14 Aprilie 2008 : 11:38:25
Salut, ma numesc Sorin, brasovean din Milano :-), prin Bellpaese de mai bine de opt ani, sanatos voinic, ceea ce va urez si voua! Mi-a placut atmosfera acestui forum, sper sa ne gasim bine unii cu altii, chiar daca opiniile pot fi contrare. Prefer lucrurile spuse pe direct, dar in mod respectos si civilizat. Qua la mano! ;-)Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! |

pepe65
Moderator

Romania
1814 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 11:50:21
Bun venit Sorine! Sedere cat mai lunga si cat mai placuta in forumul nostru!www.diasporaro.0x.ro e viata mea! Sau http://e-migrant.phpbb24.com ? Oricum aici e cel mai fain langa pretinii din Italia! |

Catavencu
Membru Master

1524 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 12:09:24
Bine ai venit stimabile! Si eu sunt nou si sper sa nu ajung niciodata "veteran" ca in acel forum pe care il stim amndoi .In rest butonare placuta onorabile!  |

AdminFlorin
Administrator

Italy
3070 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 12:15:23
Ciao Someone, bine ai venit alaturi de noi. Sper sa te simti bine aici la un pahar de vorba...parerea mea sigur esti milanist asa ca Forza Milan (interist nu cred) Florin |

carmencita
Membru Master

Romania
1884 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 15:06:42
BINE AI VENIT SI DIN PARTEA MEA!
 |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 17:20:39
bine ai venit Sorin! sedere placuta si la cat mai multe postari pe forum!________________________ silvia-gaby Viata este frumoasa!!! |

someone
Membru Master

Italia
1376 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 18:37:55
Ma simt onorat de o asa primire! Placerea e toata de partea mea. Intr-adevar, nea' Nae, poate vom nara povestea mai tarziu. Florine, ai gresit, nu sunt milanist, nici interist, imi place fotbalul in maniera non-partizan. In schimb, va rog sa nu va atingeti de McLaren! (stiu ca asta imi va aduce o multime de "necazuri", da' microbu'-i microb...). Am vazut si ca toate fetele de pe aici sunt frumoase , deci trai pe vatrai! La recitire!Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! |

tigruta25
Moderator

2536 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 18:51:16
ciao someone, bun venit printre ai tai!  |

someone
Membru Master

Italia
1376 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 18:58:05
quote:
ciao someone, bun venit printre ai tai!
Multumesc, sper ca nu ma... zgarii! Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! |

someone
Membru Master

Italia
1376 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 19:13:31
Ciao Light- Nufar alb, scuze dar abia acum mi-a picat fisa! Apropo', cum se face sa scrii cursiv, ca la mine nu functioneste? Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! |

Laura6999
Membru Master

Italia
1143 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 19:24:36
Un sincer bun venit si din partea mea!
............. Vai de cel ce nu are idei.Va trebui sa lupte pentru ale altuia...(M.Preda) |

someone
Membru Master

Italia
1376 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 19:27:22
quote:
Un sincer bun venit si din partea mea!
............. Vai de cel ce nu are idei.Va trebui sa lupte pentru ale altuia...(M.Preda)
Multumesc Laura! Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! |

tigruta25
Moderator

2536 mesaje |
Introdus la data de - 14 Aprilie 2008 : 21:32:02
quote:
quote:
Multumesc, sper ca nu ma... zgarii! Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!
poarta-te frumos si nu vei fi nevoit sa-mi simti gherutele   |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 15 Aprilie 2008 : 10:37:58
quote:
quote:
Multumesc, sper ca nu ma... zgarii! Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!
relax...o sa te simti ca intr-o mare familie... si fii tu insuti...cine te accepta te "ia" asa cum esti! mult succes!! ________________________ silvia-gaby Viata este frumoasa!!! |

lylysor_2006_2007
Membru Master

Romania
867 mesaje |
Introdus la data de - 15 Aprilie 2008 : 11:36:10
Bine Ai Venit,Sorin!!! Sedere cat mai placuta pe forum
 lili e bine sa fii important dar important e sa fii bun http://www.lylysor.myforum.ro
|

someone
Membru Master

Italia
1376 mesaje |
Introdus la data de - 15 Aprilie 2008 : 16:26:34
Multumesc mult tuturor!Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! |