FORUM ItaliaRomania.com - Romanii in Italia

Proiectul Lylysor
Fii alaturi de noi
 Proiectul Lylysor - doneaza 5 Euro cu PayPal

Telejurnal Nu sunt mesaje in casuta ta
User Name:
Password:
Salveaza password-ul
Ai pierdut Password-ul? | Optiunile administratorului

(Cei care vor sa se inregistreze sunt rugati sa o faca in Forumul Nou, va multumesc)

Lista forum
 ItaliaRomania.com se implica...dar tu?
 Proiectul lylysor_2006_2007

Versiunea pentru imprimanta
Pagine:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10 11 12 13 14 15
 16 17 18 19 20 21 22 23
Autor Subiect precedente Subiecte Urmatorul subiect Inchide subiect Modifica subiect Elimina subiect Nou subiect R la acest subiect

Trimite un mesaj privat acestui user
AdminFlorin
Administrator

Italy
3070 mesaje
Introdus in data de: - 27 Iulie 2007 :  12:44:56  Vizualizeaza profilul  Visiteaza Home Page di AdminFlorin  Modifica mesajul  Trimite un mesaj Yahoo! a AdminFlorin  Raspunzi citînd  Vizualizeaza adresa IP
Nici nu stiu cum sa incep acest discurs pentru ca de cate ori se vorbeste de bani, persoanele devin mai suspicioase.
In sfarsit, ItaliaRomania.com a decis sa sa implice, iar mai jos aveti link-ul unde s-a vorbit de acest caz. Dupa verificarea autenticitati actelor si persoanei, am decis sa ajutam o mama a doi copii bolnava de cancer (nu trebuie sa va spun ce inseamna aceasta boala). Se numeste "lylysor_2006_2007" (acesta este nick name-ul din forum), iar mai jos cum spuneam gasiti link-ul cu toata povestea. Nu suntem o asociatie caritabila ( si nici religioasa), suntem doar niste persoane simple care au decis sa nu fie indiferente la suferinta altora...atata tot.
Cei care vor sa fie alaturi de noi in acest proiect pot sa raspunda la acest topic, sa ne trimita un mail iar noi vom da amanunte. Deci AdminFlorin, tigruta25, Damian79, Gaby, Misha (ceilalti sunt in vacanta...o sa-i adaug cat mai curand) va stau la dispozitie cu informatii.
Gandeste-te, fiecare euro conteaza

Ce spun ziarele despre Lyli

Link-ul cu toata povestea

Pagina personala a lui Lylysor

Va multumesc

Florin

tigruta25
Moderator

2536 mesaje
Introdus la data de - 27 Iulie 2007 :  14:21:22  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
SA SPERAM BINE!

Intoarcete la inceputul pagini

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje
Introdus la data de - 28 Iulie 2007 :  15:01:17  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
iar si timpul este important, cred eu. lili are nevoie de noi. haideti sa ajutam la nevoie!
lili sa ne spui ce mai e cu tine si familia.
poate ne trimiti niste poze cu copii.
eu una as vrea sa te cunosc mai bine

silvia-gaby

Fotografia nu este disponibila
Andi Radiu
Nou sosit

28 mesaje
Introdus la data de - 29 Iulie 2007 :  23:05:10  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
eu pana voi pleca in vacanta am sa incerc sa fac o cheta ...si vom participa si noi cu ceva...azi am facut rost de hainute ,un monitor de comp si alte lucruri pentru 3 fetite (de 5,11 si 13 ani)ramase orfane de mama in urma unui accident la Venezia...incercam sa dam si noi un pic de ajutor celor aflati in dificultate...
felicitari si voua pt ceea ce faceti1

www.realitateadinitalia.comIntoarcete la inceputul pagini

Fotografia nu este disponibila
Andi Radiu
Nou sosit

28 mesaje
Introdus la data de - 29 Iulie 2007 :  23:58:43  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
am publicat pe blogul nostru initiativa voastra...

www.realitateadinitalia.comIntoarcete la inceputul pagini

tigruta25
Moderator

2536 mesaje
Introdus la data de - 30 Iulie 2007 :  16:49:27  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
multumim pt. cuvintele frumoase andi radiu!
uuuaaaauuu am aparut la"stiri"!(glumesc!)
si mult succes si voua !

AdminFlorin
Administrator

Italy
3070 mesaje
Introdus la data de - 02 August 2007 :  00:51:23  Vizualizeaza profilul  Viziteaza Home Page di  AdminFlorin  Modifica mesajul  Trimite un mesaj Yahoo! a AdminFlorin  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
Ciao Andy, multumesc pentru cuvintele frumoase din blog si de aici din forum

FlorinIntoarcete la inceputul pagini

DAMIAN79
Moderator

Romania
2716 mesaje
Introdus la data de - 03 August 2007 :  17:52:23  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  Trimite un mesaj Yahoo! a DAMIAN79  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
ASTAZI LA PRINZ AM AVUT PLACEREA SA MA INTILNESC LA TIMISOARA CU ADMINFLORIN...
EL ESTE IN VACANTA SI SE INDREAPTA,IMPREUNA CU SOTIA SI COPII,SPRE FAMILIA LUI DIN ROMANIA
AM LUAT PRINZUL CU EL SI AM DECIS SA NE IMPLICAM SI NOI IN AJUTORAREA LUI LYLYSOR
AM FACUT O CHETA SI IN ZILELE URMATOARE AM SA DEPUN IN CONTUL DE MAI SUS MICA NOASTRA CONTRIBUTIE,CARE SA O AJUTE UN PIC
SPERAM CA BANII NOSTRII SA AJUNGA ACOLO UNDE TREBUIE
NE BUCURAM CA PUTEM OFERII DIN PUTINUL NOSTRU O MICA PARTE PT CEI MAI PUTIN NOROCOSI DECIT NOI...
BAFTA MULTA SI SALUTARI DIN PARTEA LUI DAMIAN79 SI ADMINFLORIN

ZAMBESTE,MAINE VA FI MAI RAU...

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje
Introdus la data de - 03 August 2007 :  22:30:58  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
bravo baieti

silvia-gaby

AdminFlorin
Administrator

Italy
3070 mesaje
Introdus la data de - 03 August 2007 :  23:50:54  Vizualizeaza profilul  Viziteaza Home Page di  AdminFlorin  Modifica mesajul  Trimite un mesaj Yahoo! a AdminFlorin  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
multumesc Gaby, azi am avut placerea intradevar sa-l cunosc pe Damian, am stat la o ciorba impreuna...lool (cum zici tu)

FlorinIntoarcete la inceputul pagini

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje
Introdus la data de - 04 August 2007 :  00:06:54  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
mmm abia astept o ciorba romaneasca....
vacanta frumoasa ca pe sufletul vostru in Romania si sa ne revedem cu bine!!
mi raccomando!

silvia-gaby

tigruta25
Moderator

2536 mesaje
Introdus la data de - 04 August 2007 :  11:53:36  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
mmaaaammmmmaaa..daaaaaa ce papaciosi mai sunteti!!!

tigruta25
Moderator

2536 mesaje
Introdus la data de - 04 August 2007 :  11:59:29  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
codul iban:RO04BRDE170SV32290501700
COD SWIFT AL BANCII;BRDE ROBU
DENUMIREA B ANCII:BRD-GSG, CRAIOVABRANCH TH AMAN AGENCY
ADRESA BANCII: STR.UNIRII,NR.50 DOLJ ROMANIA
PT. NUMELE COMPLET SI ADRESA LUI LILI NE PUTETI CONTACTA IN PARTICULAR PE MODERATORI, SAU PE LILI IN PERSOANA
LA CODUL IBAN PRIMELE DOUA SUNT LITERE, DUPA CARE URMEAZA UN ZERO, APOI PATRU...E.T.C.

DAMIAN79
Moderator

Romania
2716 mesaje
Introdus la data de - 04 August 2007 :  12:10:38  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  Trimite un mesaj Yahoo! a DAMIAN79  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
TIGRA,TI-AM DAT UN ADD PE LISTA DE MESSENGER
MI-A ZIS FLORIN SA IAU LEGATURA CU TINE DIRECT
INTRA PE MESSENGER SAU TRIMITE-MI UN MAIL PT A PUTEA SA MERG (LUNI CRED) SA DEPUN SI BANII DE LA MINE SI FLORIN

ZAMBESTE,MAINE VA FI MAI RAU...

tigruta25
Moderator

2536 mesaje
Introdus la data de - 04 August 2007 :  12:31:23  Vizualizeaza profilul  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
TI-AM TRMIS E-MAIL

lylysor_2006_2007
Membru Master

Romania
867 mesaje
Introdus la data de - 15 August 2007 :  11:27:52  Vizualizeaza profilul  Viziteaza Home Page di  lylysor_2006_2007  Modifica mesajul  citand  Vizualizeaza adresa IP  Elimina raspuns
imi cer scuze ca nu v-am raspuns pana acum,nu m-am simtit prea bine,va multumesc din suflet la toti,sa aveti parte numai de bucurii si in continuare o vacanta cat mai placuta
Lili

Discutie lunga 23 pagine:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10 11 12 13 14 15
 16 17 18 19 20 21 22 23
Inchide subiect Modifica subiect Elimina subiect Nou subiect R la acest subiect

Versiunea pentru imprimanta
Mergi la:

Modificat de Valvitalba si distribuit de WebMasterPoint.org

© 2001 Snitz Forums

Dute sus