| Autor |
Subiecte  |
|

AdminFlorin
Administrator

Italy
3070 mesaje |
Introdus in data de: - 27 Iulie 2007 : 12:44:56
Nici nu stiu cum sa incep acest discurs pentru ca de cate ori se vorbeste de bani, persoanele devin mai suspicioase. In sfarsit, ItaliaRomania.com a decis sa sa implice, iar mai jos aveti link-ul unde s-a vorbit de acest caz. Dupa verificarea autenticitati actelor si persoanei, am decis sa ajutam o mama a doi copii bolnava de cancer (nu trebuie sa va spun ce inseamna aceasta boala). Se numeste "lylysor_2006_2007" (acesta este nick name-ul din forum), iar mai jos cum spuneam gasiti link-ul cu toata povestea. Nu suntem o asociatie caritabila ( si nici religioasa), suntem doar niste persoane simple care au decis sa nu fie indiferente la suferinta altora...atata tot. Cei care vor sa fie alaturi de noi in acest proiect pot sa raspunda la acest topic, sa ne trimita un mail iar noi vom da amanunte. Deci AdminFlorin, tigruta25, Damian79, Gaby, Misha (ceilalti sunt in vacanta...o sa-i adaug cat mai curand) va stau la dispozitie cu informatii. Gandeste-te, fiecare euro conteazaCe spun ziarele despre Lyli Link-ul cu toata povestea Pagina personala a lui Lylysor Va multumesc Florin |

tigruta25
Moderator

2536 mesaje |
Introdus la data de - 27 Iulie 2007 : 14:21:22
SA SPERAM BINE!
  |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 28 Iulie 2007 : 15:01:17
iar si timpul este important, cred eu. lili are nevoie de noi. haideti sa ajutam la nevoie! lili sa ne spui ce mai e cu tine si familia. poate ne trimiti niste poze cu copii. eu una as vrea sa te cunosc mai bine silvia-gaby
 |

Andi Radiu
Nou sosit
28 mesaje |
Introdus la data de - 29 Iulie 2007 : 23:05:10
eu pana voi pleca in vacanta am sa incerc sa fac o cheta ...si vom participa si noi cu ceva...azi am facut rost de hainute ,un monitor de comp si alte lucruri pentru 3 fetite (de 5,11 si 13 ani)ramase orfane de mama in urma unui accident la Venezia...incercam sa dam si noi un pic de ajutor celor aflati in dificultate... felicitari si voua pt ceea ce faceti1www.realitateadinitalia.com |

Andi Radiu
Nou sosit
28 mesaje |
Introdus la data de - 29 Iulie 2007 : 23:58:43
am publicat pe blogul nostru initiativa voastra...www.realitateadinitalia.com |

tigruta25
Moderator

2536 mesaje |
Introdus la data de - 30 Iulie 2007 : 16:49:27
multumim pt. cuvintele frumoase andi radiu! uuuaaaauuu am aparut la"stiri"! (glumesc!) si mult succes si voua !  |

AdminFlorin
Administrator

Italy
3070 mesaje |
Introdus la data de - 02 August 2007 : 00:51:23
Ciao Andy, multumesc pentru cuvintele frumoase din blog si de aici din forum  Florin |

DAMIAN79
Moderator

Romania
2716 mesaje |
Introdus la data de - 03 August 2007 : 17:52:23
ASTAZI LA PRINZ AM AVUT PLACEREA SA MA INTILNESC LA TIMISOARA CU ADMINFLORIN... EL ESTE IN VACANTA SI SE INDREAPTA,IMPREUNA CU SOTIA SI COPII,SPRE FAMILIA LUI DIN ROMANIA AM LUAT PRINZUL CU EL SI AM DECIS SA NE IMPLICAM SI NOI IN AJUTORAREA LUI LYLYSOR AM FACUT O CHETA SI IN ZILELE URMATOARE AM SA DEPUN IN CONTUL DE MAI SUS MICA NOASTRA CONTRIBUTIE,CARE SA O AJUTE UN PIC SPERAM CA BANII NOSTRII SA AJUNGA ACOLO UNDE TREBUIE NE BUCURAM CA PUTEM OFERII DIN PUTINUL NOSTRU O MICA PARTE PT CEI MAI PUTIN NOROCOSI DECIT NOI... BAFTA MULTA SI SALUTARI DIN PARTEA LUI DAMIAN79 SI ADMINFLORINZAMBESTE,MAINE VA FI MAI RAU...
 |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 03 August 2007 : 22:30:58
bravo baieti silvia-gaby
 |

AdminFlorin
Administrator

Italy
3070 mesaje |
Introdus la data de - 03 August 2007 : 23:50:54
multumesc Gaby, azi am avut placerea intradevar sa-l cunosc pe Damian, am stat la o ciorba impreuna...lool (cum zici tu) Florin |

gaby
Moderator

Italia
4849 mesaje |
Introdus la data de - 04 August 2007 : 00:06:54
mmm abia astept o ciorba romaneasca.... vacanta frumoasa ca pe sufletul vostru in Romania si sa ne revedem cu bine!! mi raccomando!silvia-gaby
 |

tigruta25
Moderator

2536 mesaje |
Introdus la data de - 04 August 2007 : 11:53:36
mmaaaammmmmaaa..daaaaaa ce papaciosi mai sunteti!!!  |

tigruta25
Moderator

2536 mesaje |
Introdus la data de - 04 August 2007 : 11:59:29
codul iban:RO04BRDE170SV32290501700 COD SWIFT AL BANCII;BRDE ROBU DENUMIREA B ANCII:BRD-GSG, CRAIOVABRANCH TH AMAN AGENCY ADRESA BANCII: STR.UNIRII,NR.50 DOLJ ROMANIA PT. NUMELE COMPLET SI ADRESA LUI LILI NE PUTETI CONTACTA IN PARTICULAR PE MODERATORI, SAU PE LILI IN PERSOANA LA CODUL IBAN PRIMELE DOUA SUNT LITERE, DUPA CARE URMEAZA UN ZERO, APOI PATRU...E.T.C.  |

DAMIAN79
Moderator

Romania
2716 mesaje |
Introdus la data de - 04 August 2007 : 12:10:38
TIGRA,TI-AM DAT UN ADD PE LISTA DE MESSENGER MI-A ZIS FLORIN SA IAU LEGATURA CU TINE DIRECT INTRA PE MESSENGER SAU TRIMITE-MI UN MAIL PT A PUTEA SA MERG (LUNI CRED) SA DEPUN SI BANII DE LA MINE SI FLORINZAMBESTE,MAINE VA FI MAI RAU...
 |

tigruta25
Moderator

2536 mesaje |
Introdus la data de - 04 August 2007 : 12:31:23
TI-AM TRMIS E-MAIL 
|

lylysor_2006_2007
Membru Master

Romania
867 mesaje |
Introdus la data de - 15 August 2007 : 11:27:52
imi cer scuze ca nu v-am raspuns pana acum,nu m-am simtit prea bine,va multumesc din suflet la toti,sa aveti parte numai de bucurii si in continuare o vacanta cat mai placuta Lili  |