statistiche web Forum ItaliaRomania.com - Jucati la Superenalotto?
Forum ItaliaRomania.com

Forum ItaliaRomania.com
Nume Membru:

Password:

Inregistreaza-te
Salveaza Password
Password Uitata?

Menu rezervat Membrilor - Inregistreaza-te  numai asa iti vei gasi noi prieteni si vei avea acces la toate informatiile 

>> Vacante placute tuturor alaturi de cei dragi - sa ne auzim cu bine si nu uitati ca asteptam fotografiile :)

Lista Forum
 Forumul Nostru cel de toate zilele
 Opinii si sondaje
 Jucati la Superenalotto?
Urmatori membri citesc acest forum Aici Este:

Bookmark this Topic 
Pagina Precedenta
Autore Discutia
Pagina: di 6

Izabela

Nou Membru

Introdus in - 08/03/2010 : 10:11:22  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite Izabela un Mesaj Privat Adauga Izabela la lista de prieteni  Raspunde Quotand
Pot sa spun ca eu joc o data in fiecare luna dar.....sa nu radeticred ca decat de vreo 5 ori miam adus aminte ca am jucat si sa verific biletul.Oricum joc 5 euro si nu miam pus niciodata sperante nici sa castig macar ce am dat pe bilet.

Semnatura lui Izabela 
Daruieste un zambet in fiecare zi,intotdeauna cineva are nevoie de el.

Regiune Veneto  ~ Provincia.: Verona  ~ Oras: Verona  ~  Mesaje: 14  ~  Membru din: 08/03/2010  ~  Ultima vizita: 12/03/2010 Intoarce-te la inceputul paginii

crinomo

Membru Mediu

Introdus in - 09/03/2010 : 11:48:35  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite crinomo un Mesaj Privat Adauga crinomo la lista de prieteni  Raspunde Quotand
Si dupa cum v-am spus nu e 2 fara 3 ... am facut din nou 3 numere ... 13£

Semnatura lui crinomo 
Nu de moarte mi-este frica, ci de vesnicia ei! (Tudor Arghezi)

Regiune Toscana  ~ Provincia.: Prato  ~ Oras: Prato  ~  Mesaje: 362  ~  Membru din: 19/02/2009  ~  Ultima vizita: 03/07/2010 Intoarce-te la inceputul paginii
Pagina: di 6 Discutie  
Pagina Precedenta
      Bookmark this Topic 

Mergi la:

Herniasurgery.it | Snitz.it | Crediti Snitz Forums 2000
Aceasta pagina a fost generata in 0,11 seconde.
Search Engine Optimization