statistiche web Forum ItaliaRomania.com - Foto de la intalnirea forumistilor - iunie 2009
Forum ItaliaRomania.com

Forum ItaliaRomania.com
Nume Membru:

Password:

Inregistreaza-te
Salveaza Password
Password Uitata?

Menu rezervat Membrilor - Inregistreaza-te  numai asa iti vei gasi noi prieteni si vei avea acces la toate informatiile 

>> Vacante placute tuturor alaturi de cei dragi - sa ne auzim cu bine si nu uitati ca asteptam fotografiile :)

Lista Forum
 Informatii Utile
 Evenimente si manifestari
 Foto de la intalnirea forumistilor - iunie 2009
Urmatori membri citesc acest forum Aici Este:

Nou Eveniment        Bookmark this Topic 
Pagina Urmatoare
Autore Discutia
Pagina: di 15

AdminFlorin

Forum Admin

Introdus In - 10/05/2009 : 21:15:15  Link direct la aceasta discutie  Arata Profilul Trimite lui AdminFlorin un Mesaj Privat Adauga AdminFlorin la lista ta de prieteni  Raspunde Quotand
Aici toate impresiile si ceva foto de la intalnirea forumistilor. Dincolo am blocat discutia pentru ca devenise prea mare. Deci....dezlantuiti-va

Multumesc din suflet tuturor celor care au participat!

...urmeaza comentariile, sa ma "linistesc" un pic

Actualizare - 22 iunie 2009

Intai sa multumesc Georgianei pentru munca depusa la acest video, sper sa va placa chiar daca partea filmata (de mine) nu a iesit cine stie ce. La urmatoarea am sa tin cont de sfaturile regizorului. Din nou o imbratisare tuturor :)))))

Semnatura lui AdminFlorin 
Florin

Regiune Lombardia  ~ Provincia.: Milano  ~ Oras: Milano  ~  Mesaje: 1413  ~  Membru din: 02/03/2008  ~  Ultima vizita: Azi

Google Adsense

Mountain View

AdminFlorin

Forum Admin

Introdus in - 10/05/2009 : 21:18:55  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite AdminFlorin un Mesaj Privat Adauga AdminFlorin la lista de prieteni  Raspunde Quotand
va trebui sa ne punem de acord sa-mi trimiteti din foto ca sa fac galeria fotografia. Va rog nu puneti aici foto compromitatoare cu Adminul (vor fi eliminate...)

Toata gasca:

Iarasi gasca...o parte:

Noi prieteni:

Peisajul:

Iar peisajul:

Semnatura lui AdminFlorin 
Florin

Regiune Lombardia  ~ Provincia.: Milano  ~ Oras: Milano  ~  Mesaje: 1413  ~  Membru din: 02/03/2008  ~  Ultima vizita: Azi Intoarce-te la inceputul paginii

gaby

Moderator

Introdus in - 10/05/2009 : 21:32:05  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite gaby un Mesaj Privat Adauga gaby la lista de prieteni  Raspunde Quotand
Si eu va multumesc din suflet!!!!!...au fost 2 zile super...eu deja am nostalgie ...am cunoscut persoane speciale....

DAR....SI DAR.... SA VA PREGATITI PENTRU URMATOAREA!!!!!!

Semnatura lui gaby 
Viata este frumoasa!

Regiune Toscana  ~ Provincia.: Firenze  ~ Oras: Calenzano-Le Croci  ~  Mesaje: 3783  ~  Membru din: 08/01/2009  ~  Ultima vizita: Azi Intoarce-te la inceputul paginii

bogdy

Membru Activ

Introdus in - 10/05/2009 : 21:38:12  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite bogdy un Mesaj Privat Adauga bogdy la lista de prieteni  Raspunde Quotand
De-aia nu reuseam sa scriu nimic..:-)
Am ajuns si noi acasa cu bine, au fost doua zile foarte scurte dar foarte intense...excelent !!!
Multumesc din inima tuturor celor prezenti acolo pentru atmosfera creata, azi sunt prea obosit si emotionat, o sa revin cu impresii ...
O seara buna la toti!

Semnatura lui bogdy 

Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini.(Murphy)

Regiune Abruzzo  ~ Provincia.: Teramo  ~ Oras: Giulianova  ~  Mesaje: 693  ~  Membru din: 18/02/2009  ~  Ultima vizita: Azi Intoarce-te la inceputul paginii

dana

Administrator

Introdus in - 10/05/2009 : 21:40:31  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite dana un Mesaj Privat Adauga dana la lista de prieteni  Raspunde Quotand
Acum am ajuns si noi acasa; trafic intens, obositi, dar cu gandul la viitoarea intalnire .

Voi reveni cu impresii si probe

Semnatura lui dana 
"Ci sono delle farfalle che vivono un solo giorno e se sono fortunate
nascono in una giornata di sole...."

Provincia.: Milano  ~ Oras: Milano  ~  Mesaje: 3693  ~  Membru din: 08/01/2009  ~  Ultima vizita: Azi Intoarce-te la inceputul paginii

dana

Administrator

Introdus in - 10/05/2009 : 21:47:03  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite dana un Mesaj Privat Adauga dana la lista de prieteni  Raspunde Quotand
gaby a scris:
...deci cred ca s-au facut in total peste 1000 de poze...total ma refer la toate facute cu aparatele care erau in grup...puteam sa facem expozitie la cate erau

doar 1000? eu am 400

acum le descarc.

Semnatura lui dana 

Provincia.: Milano  ~ Oras: Milano  ~  Mesaje: 3693  ~  Membru din: 08/01/2009  ~  Ultima vizita: Azi Intoarce-te la inceputul paginii

dana

Administrator

Introdus in - 10/05/2009 : 21:49:02  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite dana un Mesaj Privat Adauga dana la lista de prieteni  Raspunde Quotand
papy
A fost o experienta care schimba ceva in mine: ma ajuta sa recastig increderea in oameni !

frumoase cuvinte!

Semnatura lui dana 

gaby

Moderator

Introdus in - 10/05/2009 : 21:52:46  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite gaby un Mesaj Privat Adauga gaby la lista de prieteni  Raspunde Quotand
dana a scris:

[quote]papy
A fost o experienta care schimba ceva in mine: ma ajuta sa recastig increderea in oameni !

Semnatura lui gaby 
Viata este frumoasa!

Regiune Toscana  ~ Provincia.: Firenze  ~ Oras: Calenzano-Le Croci  ~  Mesaje: 3783  ~  Membru din: 08/01/2009  ~  Ultima vizita: Azi Intoarce-te la inceputul paginii

revival_time

Membru Activ

Introdus in - 10/05/2009 : 22:12:30  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul  Click pe telefon perntru a chema cu Skype  revival_time  Trimite lui revival_time un mesaj Yahoo! Trimite revival_time un Mesaj Privat Adauga revival_time la lista de prieteni  Raspunde Quotand
maxy
Introdus in - Ieri : 21:01:28
Va doresc o intalnire asa cum va doriti,sa aveti timp frumos pentru gratar si distractie placuta

adevarul e ca nu a fost deloc cum eu ma asteptam....................................TOTUL a fost la superlativ..d 2 min am intrat si eu in casa, si pe drum eram non-stop cu gandu la acest week-end nemapomenit....sunt multe de zis, impresiile ma coplesec, bucuria ca va cunosc e enorma, si pe maine sper sa revin si eu cu impresiile mele, dar pana atunci, asa, in oboseala mea,as vrea sa iau putin timp, si sa multumesc tuturor, pentru ca mi-ati facut week-endul de neuitat,dar in special:
Gaby multumesc din tot sulfetul pentru toata daruirea ta, pentru mine...multumesc pentru rabdare,curaj...multumesc ca atunci cand am avut nevoie ai fost acolo langa mine, ne intarziat.....pe langa toate "Titlurile" care ti-au fost desemnate, de la secretara, pana la cel mai bun ghid turistic, sa sti ca pe langa toate astea, eu pot adauga..SPECIALA...esti foarte speciala pentru mine...si......chiar daca de data nu ai fost tu...zana...sa speram ca cealalta o sa-si intre in atributii...
Florin multumesc pentru organizare, totul a fost foarte bine pus la punct, s-a vazut de la o posta ca ai stofa reala de lider....nu am sa te uit nicioadata:)....ejti mirific...(si pe langa asta mai ai si niste copiii asa de doollci)
bogdy....o maestreeeeeeeeeeeeee, crezi ca team uitat....deloc......si pentru tine am o multumire....una mare de tot, pentru tot ceea ce ejti si insemni pentru mine....Raluca,Sorina si Dani, sunt asa de norocosi sa aiba un tata si sot ca tine...cel putin eu as fi....multumesc pentru ca ai facut timpul meu la agroturism, si mai special, prin faptul ca ai fost deschis...si macar odata dp ff multa vreme..ai dat in varsta adolescentei:);;)
alina-ionela..ooo da...uite si cealalata "zana mea protectoare" ea mia adus sucul....de fructuletze....mia dat sa pap bisteca :)....si......siiii....sa nu uiti sati verifici pm-urile......io ala mai "cuminte" baiat de prin agroturism...iti multumeste in mod special si tie, pentru tot ce ai facut:)

desigur, ca e si Dana,in lista asta, vasi.....Nadia....Simona....ce sa mai....nush..pur si simplu as vrea sa pot gasi cuvinte indeajuns,pentru toti si toate, sa ma pot exprima ...m-ati facut cu adevarat sa ma simt ca apartin si eu cuiva :)...to be continued...tomorrow..:D

LE: eu am 313

Modificato da - revival_time in data 10/05/2009 22:16:11

Semnatura lui revival_time 

Regiune Lombardia  ~ Provincia.: Bergamo  ~ Oras: Urgnano  ~  Mesaje: 515  ~  Membru din: 14/03/2009  ~  Ultima vizita: 01/09/2010 Intoarce-te la inceputul paginii

dana

Administrator

Introdus in - 10/05/2009 : 22:51:42  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite dana un Mesaj Privat Adauga dana la lista de prieteni  Raspunde Quotand
pentru inceput un "aperitiv" cu imprejurimile si agroturismul Le Valline a Siena unde am fost cazati

Semnatura lui dana 

gaby

Moderator

Introdus in - 10/05/2009 : 22:52:50  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite gaby un Mesaj Privat Adauga gaby la lista de prieteni  Raspunde Quotand
Ce cuvinte frumoase Revi.......si tu esti un copil special cu un suflet de aur... deja imi e dor de seninatatea ta....sa nu te schimbi niciodata...

Semnatura lui gaby 
Viata este frumoasa!

revival_time

Membru Activ

Introdus in - 10/05/2009 : 23:04:40  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul  Click pe telefon perntru a chema cu Skype  revival_time  Trimite lui revival_time un mesaj Yahoo! Trimite revival_time un Mesaj Privat Adauga revival_time la lista de prieteni  Raspunde Quotand
buna tema de casa...asta incerc sa fac de o viata, sa nu ma schimb...dar..tot ea(viata) m-a invatat ca oameni sunt cele mai schimbatoare fiinte de pe fata pamantului..!!! :D:D fie ca e un lucru bun sau rau..e o realitate...care e copil mare pe langa virtual:D:D

Regiune Lombardia  ~ Provincia.: Bergamo  ~ Oras: Urgnano  ~  Mesaje: 515  ~  Membru din: 14/03/2009  ~  Ultima vizita: 01/09/2010 Intoarce-te la inceputul paginii

dana

Administrator

Introdus in - 10/05/2009 : 23:05:27  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite dana un Mesaj Privat Adauga dana la lista de prieteni  Raspunde Quotand
tot la "aperitive" , cate poze facute la San Gimignano (SI), unde am facut un mic popas culinar (si nu numai)

Va urma!

Semnatura lui dana 

dany

Membru Master

Introdus in - 11/05/2009 : 08:09:22  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul Trimite dany un Mesaj Privat Adauga dany la lista de prieteni  Raspunde Quotand
oooo, buna dimineata tuturor intr-adevar impresii ffff frumoase.... eu fusesem intrebata sa dau mai multe informatii, dar in afara ca pt mine a fost destul de putin... dar ffff frumos....

imi inchipui ca ati continuat petrecerea.... dar e frumos papye un psiholog, dar e bine ca niciodata nu e prea tirziu sa iti schimbi parerea,
revi, mi se pare mie ca te-ai indragostit de toscana, nu
....
dar florin, ce ai facut asa compromitator, sa iti strice reputatia???? si saluta sotia ta, pt ca nu era cind am plecat noi..

si eu va salut, pe toti , pt mine era cam innebuneala in creierul meu, sa pun la fiecare nume din forum o fata reala...mai ales ca eu nu va cunosc inca nici virtual bine....dar sunteti formidabili, si dana, care ar trebui sa fie fotograful autorizat , cu secretara gaby, dar si ceilalti, nadia, alina , si toti ceilalti..... dar pina la urmatoarea incep sa va cunosc mai bine virtual, ca sa reusesc sa anexez la fiecare fata si numele real/virtual....

Regiune Toscana  ~ Provincia.: Pisa  ~ Oras: S.M a Monte  ~  Mesaje: 2510  ~  Membru din: 21/03/2009  ~  Ultima vizita: 28/08/2010 Intoarce-te la inceputul paginii

revival_time

Membru Activ

Introdus in - 11/05/2009 : 09:37:09  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul  Click pe telefon perntru a chema cu Skype  revival_time  Trimite lui revival_time un mesaj Yahoo! Trimite revival_time un Mesaj Privat Adauga revival_time la lista de prieteni  Raspunde Quotand
dap..dany..de Toscana...si nu numai:D:D..hai sa vedem daca pot si eu inbunatati putin topicul!

daca tot e intalnirea romanilor din Italia
Immagine:

81,04 KB

aici..bairamul de introduceri:D...
Immagine:

107,42 KB

LA CINA
Immagine:

65,56 KB

Tot la cina
Immagine:

66,26 KB

Daca erai prea extenuat de agitatia copilului...exista si un leac...Vasi
Immagine:

50,53 KB

spechless...sper doar sa nu o stearga:D
Immagine:

48,63 KB

asa se dansa la 1 noaptea in campus :)
Immagine:

69,42 KB

ultima poza in agroturism....se terminase aproape cu toata distractia
Immagine:

102,93 KB

Modificato da - revival_time in data 11/05/2009 09:47:16

ovidiu_pd

Membru Normal

Introdus in - 11/05/2009 : 10:12:01  Link direct la acest raspuns  Arata Profilul  Click aici pentru adresa MSN a lui ovidiu_pd  Trimite lui ovidiu_pd un mesaj Yahoo! Trimite ovidiu_pd un Mesaj Privat Adauga ovidiu_pd la lista de prieteni  Raspunde Quotand
oauuuuuuu :D fain!! da nik de varsta mea :( tre sa mai aduc ceva vizitatori aici :P

Semnatura lui ovidiu_pd 
Si ingerii simt durerea..

Regiune Veneto  ~ Provincia.: Padova  ~ Oras: Masera di Padova  ~  Mesaje: 82  ~  Membru din: 18/03/2009  ~  Ultima vizita: 28/08/2009 Intoarce-te la inceputul paginii
Pagina: di 15 Discutie  
Pagina Urmatoare
Nou Eveniment        Bookmark this Topic 

Mergi la:

Herniasurgery.it | Snitz.it | Crediti Snitz Forums 2000
Aceasta pagina a fost generata in 0,34 seconde.
Search Engine Optimization