Aici toate impresiile si ceva foto de la intalnirea forumistilor. Dincolo am blocat discutia pentru ca devenise prea mare. Deci....dezlantuiti-va
Multumesc din suflet tuturor celor care au participat!
...urmeaza comentariile, sa ma "linistesc" un pic Actualizare - 22 iunie 2009
Intai sa multumesc Georgianei pentru munca depusa la acest video, sper sa va placa chiar daca partea filmata (de mine) nu a iesit cine stie ce. La urmatoarea am sa tin cont de sfaturile regizorului. Din nou o imbratisare tuturor :)))))
Semnatura lui AdminFlorin
Florin
Regiune Lombardia ~
Provincia.: Milano ~ Oras: Milano ~ Mesaje: 1413 ~
Ultima vizita: Azi
va trebui sa ne punem de acord sa-mi trimiteti din foto ca sa fac galeria fotografia. Va rog nu puneti aici foto compromitatoare cu Adminul (vor fi eliminate...)
Toata gasca:
Iarasi gasca...o parte:
Noi prieteni:
Peisajul:
Iar peisajul:
Semnatura lui AdminFlorin
Florin
Regiune Lombardia ~
Provincia.: Milano ~ Oras: Milano ~ Mesaje: 1413 ~
De-aia nu reuseam sa scriu nimic..:-) Am ajuns si noi acasa cu bine, au fost doua zile foarte scurte dar foarte intense...excelent !!! Multumesc din inima tuturor celor prezenti acolo pentru atmosfera creata, azi sunt prea obosit si emotionat, o sa revin cu impresii ... O seara buna la toti!
Semnatura lui bogdy
Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini.(Murphy)
Regiune Abruzzo ~
Provincia.: Teramo ~ Oras: Giulianova ~ Mesaje: 693 ~
gaby a scris: ...deci cred ca s-au facut in total peste 1000 de poze...total ma refer la toate facute cu aparatele care erau in grup...puteam sa facem expozitie la cate erau
doar 1000? eu am 400
acum le descarc.
Semnatura lui dana
"Ci sono delle farfalle che vivono un solo giorno e se sono fortunate nascono in una giornata di sole...."
Provincia.: Milano ~ Oras: Milano ~ Mesaje: 3693 ~
maxy Introdus in - Ieri : 21:01:28 Va doresc o intalnire asa cum va doriti,sa aveti timp frumos pentru gratar si distractie placuta
adevarul e ca nu a fost deloc cum eu ma asteptam....................................TOTUL a fost la superlativ..d 2 min am intrat si eu in casa, si pe drum eram non-stop cu gandu la acest week-end nemapomenit....sunt multe de zis, impresiile ma coplesec, bucuria ca va cunosc e enorma, si pe maine sper sa revin si eu cu impresiile mele, dar pana atunci, asa, in oboseala mea,as vrea sa iau putin timp, si sa multumesc tuturor, pentru ca mi-ati facut week-endul de neuitat,dar in special: Gaby multumesc din tot sulfetul pentru toata daruirea ta, pentru mine...multumesc pentru rabdare,curaj...multumesc ca atunci cand am avut nevoie ai fost acolo langa mine, ne intarziat.....pe langa toate "Titlurile" care ti-au fost desemnate, de la secretara, pana la cel mai bun ghid turistic, sa sti ca pe langa toate astea, eu pot adauga..SPECIALA...esti foarte speciala pentru mine...si......chiar daca de data nu ai fost tu...zana...sa speram ca cealalta o sa-si intre in atributii... Florin multumesc pentru organizare, totul a fost foarte bine pus la punct, s-a vazut de la o posta ca ai stofa reala de lider....nu am sa te uit nicioadata:)....ejti mirific...(si pe langa asta mai ai si niste copiii asa de doollci) bogdy....o maestreeeeeeeeeeeeee, crezi ca team uitat....deloc......si pentru tine am o multumire....una mare de tot, pentru tot ceea ce ejti si insemni pentru mine....Raluca,Sorina si Dani, sunt asa de norocosi sa aiba un tata si sot ca tine...cel putin eu as fi....multumesc pentru ca ai facut timpul meu la agroturism, si mai special, prin faptul ca ai fost deschis...si macar odata dp ff multa vreme..ai dat in varsta adolescentei:);;) alina-ionela..ooo da...uite si cealalata "zana mea protectoare" ea mia adus sucul....de fructuletze....mia dat sa pap bisteca :)....si......siiii....sa nu uiti sati verifici pm-urile......io ala mai "cuminte" baiat de prin agroturism...iti multumeste in mod special si tie, pentru tot ce ai facut:)
desigur, ca e si Dana,in lista asta, vasi.....Nadia....Simona....ce sa mai....nush..pur si simplu as vrea sa pot gasi cuvinte indeajuns,pentru toti si toate, sa ma pot exprima ...m-ati facut cu adevarat sa ma simt ca apartin si eu cuiva :)...to be continued...tomorrow..:D
LE: eu am 313
Modificato da - revival_time in data 10/05/2009 22:16:11
Semnatura lui revival_time
Regiune Lombardia ~
Provincia.: Bergamo ~ Oras: Urgnano ~ Mesaje: 515 ~
Ultima vizita: 01/09/2010
buna tema de casa...asta incerc sa fac de o viata, sa nu ma schimb...dar..tot ea(viata) m-a invatat ca oameni sunt cele mai schimbatoare fiinte de pe fata pamantului..!!! :D:D fie ca e un lucru bun sau rau..e o realitate...care e copil mare pe langa virtual:D:D
Semnatura lui revival_time
Regiune Lombardia ~
Provincia.: Bergamo ~ Oras: Urgnano ~ Mesaje: 515 ~
Ultima vizita: 01/09/2010
oooo, buna dimineata tuturor intr-adevar impresii ffff frumoase.... eu fusesem intrebata sa dau mai multe informatii, dar in afara ca pt mine a fost destul de putin... dar ffff frumos....
imi inchipui ca ati continuat petrecerea.... dar e frumos papye un psiholog, dar e bine ca niciodata nu e prea tirziu sa iti schimbi parerea, revi, mi se pare mie ca te-ai indragostit de toscana, nu .... dar florin, ce ai facut asa compromitator, sa iti strice reputatia???? si saluta sotia ta, pt ca nu era cind am plecat noi..
si eu va salut, pe toti , pt mine era cam innebuneala in creierul meu, sa pun la fiecare nume din forum o fata reala...mai ales ca eu nu va cunosc inca nici virtual bine....dar sunteti formidabili, si dana, care ar trebui sa fie fotograful autorizat , cu secretara gaby, dar si ceilalti, nadia, alina , si toti ceilalti..... dar pina la urmatoarea incep sa va cunosc mai bine virtual, ca sa reusesc sa anexez la fiecare fata si numele real/virtual....
Regiune Toscana ~
Provincia.: Pisa ~ Oras: S.M a Monte ~ Mesaje: 2510 ~
Ultima vizita: 28/08/2010